khas untuk yang tengah pening nak tambah extra income.

eBOOK PROJEK SIDE INCOME:

5 Idea Buat Extra Income RM2K Sebulan (Dan lebih!) STEP BY STEP. 140 mukasurat.

Bukan Sekadar Teori. Setiap Idea Ada Bukti Income Sebenar. Langkah Demi Langkah, Mudah Ikut.

Sementara Masih PERCUMA, Download, Baca & Take Action

Isi borang di bawah, dan klik butang "Saya Nak Ebook Projek Side Income"

Apa Yang Anda Akan Belajar?

5 idea bisnes untuk anda mula buat side income, 100% online secara part time.

Hai, Saya Affiq Fadzil

Usahawan Internet, Web Designer & Penulis Ebook Projek Side Income

Sebelum berjaya hasilkan income 4-angka pertama dari internet, saya struggle, harap gaji je tak cukup, so buat macam-macam side income, masuk kelas itu ini, tapi tak ada yang menjadi. Sampai hampir give up.

Dipendekkan cerita, Allah buka jalan kenal seorang guru, dari situ saya berjaya hasilkan income 4-angka pertama secara online. Kemudian saya kembangkan lagi dan berjaya ‘unlock’ beberapa cara buat side income online 4-5 angka yang lain, Alhamdulillah.

Hidup sekarang memang ‘keras’, masing-masing mencari peluang dan cara untuk buat income kedua, malah ada yang buat sampai 3 kerja.

Dalam ebook ini, saya kongsikan apa yang saya buat dan dapat hasil. Juga saya masukkan apa yang orang lain buat, yang juga terbukti berhasil. 

Saya harap ebook ini boleh jadi sebagai salah satu ‘alat bantuan’ untuk anda dapatkan idea dan guide untuk buat side income.

Download, baca dan take action! Moga Allah mewahkan rezeki dan mudahkan urusan anda.

APA KATA MEREKA YANG DAH BACA EBOOK INI?
Alhamdulillah, baru je habis baca ebook "Projek Side Income - 5 Idea Buat Side Income Minimum RM2K Sebulan Secara Online" oleh Tuan Affiq Fadzil ni. Bacaan yang bagus kalau korang tengah cari cara nak tambah pendapatan sampingan.

Selain dari 5 idea + 1 bonus yang praktikal.. nah, saya senaraikan 3 point paling best dalam ebook ni:

1. Langkah Demi Langkah yang Senang Difaham:
Ebook ni bukan setakat bagi idea je, tapi Tuan Affiq siap bagi langkah demi langkah macam mana nak mula. Tak kira lah kau nak buat affiliate, jual produk digital, menulis atau reka website, semuanya diterangkan dengan jelas dan mudah faham.

2. Real-life Case Studies & Bukti Pendapatan:
Dalam ebook ni, Tuan Affiq tak kedekut share bukti pendapatan dia dan orang lain yang dah berjaya. Siap ada screenshot income lagi! Benda ni memang boleh bagi motivasi dan semangat nak try buat sendiri.

3. Tips & Strategi Marketing yang Praktikal:
Ebook ni bukan sekadar bagi teori, tapi penuh dengan tips dan strategi marketing yang praktikal. Dari cara nak buat copywriting yang padu, teknik promosi pantas, sampai lah ke strategi long term nak bina trust dengan prospek. Semua ni penting gila kalau kau nak berjaya buat side income.

So, baca ebook ni kalau korang tengah cari jalan nak tambah pendapatan, berbaloi baca!

Moga kita sama-sama sukses dan dimurahkan rezeki. Amin!
En. Dinor Sabudin
Trainer & Fulltime Digital Marketer
MasyaAllah.. sangat lengkap panduan ni. Very detailed. Step by step. A to Z. Macam tgh coaching dengan Tuan Affiq depan-depan. Tuan Affiq memang sangat pakar dalam bidangnya! Sangat rugi siapa yang dah dapat ebook ni, tapi tak ambil apa2 tindakan!
Cik Syikin Rosli
Digital Marketer
Kandungan ebook ini sangat jelas dan terperinci. Mudah nak faham dan diterangkan langkah demi langkah. Teruja nak cuba teknik-teknik mudah buat duit yang Affiq ajar.
En. Rizal Din
Founder Bubur Tok Din
Assalamualaikum..Tahniah kepada Tuan Affiq yang telah menghasilkan ebook projek side income ni. Kak baru lepas habis baca dan panduan ni sangat lengkap dan padat. Untuk newbie yang macam kak pun mudah faham step yang ditunjukkan. Siap ada tutorial lengkap A-Z terus boleh follow ja. Ebook ni sangat berbaloi. Terima kasih Tuan Affiq hasilkan ebook yg amazing macam ni,semoga terus maju👍🏼
Pn. Atikah
Affiliater TikTok
Ebook ini terbaik dalam bagi panduan praktis yang membantu pembaca memulakan projek side income untuk tambah pendapatan. Ebook yang padat dengan langkah-langkah yang jelas dan tips praktis untuk pemasaran yang efektif. Dikemaskan lagi dengan strategi yang dapat diguna pakai. Idea yang diberikan beserta tips yang sangat berkesan. Teruja dengan isi panduan dan penulisan yang simple lagi faham.
Shakirin
Pensyarah Kolej Teknikal